Vilka behöver special gjutna inlägg?

Sport

Vid idrottsutövande utsätter vi vår kropp för hög belastning. har vi då felställningar i våra fötter så kan det visa sig som fot, knä, höft eller ryggproblem. Att se till att grunden är bra med ett inlägg gör att du kan få ut mer av ditt idrottande, både som tävlande och motionär. Fungerar i skor, skridskor och pjäxor

Fritid

 På fritiden växlar vi mellan olika skotyper många med dåligt stöd för hålfoten. vi växlar mellan olika underlag, från det hårda golvet i shoppingcentret till den kuperade terrängen i skogen. detta ställer höga krav på att din fot ska fungera bra och klara omställningen. Steponit ger dig rätt förutsättningar

Arbete

Vi är på arbetet stora delar av vår vakna tid. Hårda betonggolv, långa pass ståendes och tung belastning vid lyft ställer stora krav på vår kropp. Många gånger kanske vi inte reflekterar över att de knä, höft och ryggproblem vi får egentligen har sitt ursprung från fötterna.

alla åldrar

Dina fötter befinner sig i olika faser beroende på ålder.Dagens mode gör att många ungdomar går i tunna skor utan stöd för hålfot och avlastning på trampyta. Med ålder faller dina fotvalv och behovet av stöd ökar.

Ett special gjutet inlägg från Steponit har en viktig funktion oavsett ålder.  

Inläggen passar nästan alla skor

De specialgjutna inläggen kan anpassas till nästan alla typer av skor, från de nättaste fin skorna till de grövsta arbetskängorna.

I skridskor och pjäxor får du en helt annan känsla och kraft med ett inlägg från steponit. Ett inlägg kan flyttas mellan dina skor och är en unik hantverksmässig produkt för just dina fötter.


Copyright steponit