STEPONIT.

Steponit  Arbetar med ett inlägg från Balkefors ortopedic. Inläggen är ett svenskt patent, CE- märkta och registrerade hos Läkemedelsverket. Enligt oss det bästa inlägget. vi är även ute både på arbetsplatser och hos idrottsföreningar..

Steponit samarbetar med Läkare, Fysioterapeuter, Medicinska Fotvårdare samt många andra terapeuter för att få en så bra bild av ditt behov av inlägg.

Kliniken i Upplands Väsby ligger i Friskvårdscoachernas lokaler; Här hittar du Norrorts bredaste utbud av behandling, rehab och friskvård.  www.fvc.nu

Alla åldrar

Inläggen passar alla åldrar,  allt från tonåringar som tränar och belastar sina fötter hårt eller går i allt för dåliga skor utan stöd, till äldre som börjar tappa stöd i fotvalvet. Rygg, knä, och höftproblem kan ha sitt ursprung i fötterna,

Aktivt liv

Vi utsätter våra fötter för en daglig hård belastning. Hårda golv på arbetsplatsen, idrottande mm. vi byter mellan ett antal olika skotyper under en dag och fötterna måste hela tiden anpassa sig till nya förhållanden. Med ett specialgjutet inlägg i dina skor så ger du dina fötter rätt förutsättningar till ett aktivt liv.

Boka och frågor

Vill du boka en tid så kan du göra det här  på hemsidan, klicka på den klinik du vill boka  tid hos, grön bokningsknapp eller ringa +46 76 207 57 25.

OBS! ringer du så glöm inte att uppge vilken klinik du vill boka.

Har du frågor eller vill boka oss till din arbetsplats eller idrottsförening så slå oss en signal. +46 76 207 57 25

Stäng meny